,

Hidrolat KAMILICE

1,190.00 din

Hidrolat kamilice je blagotvoran proizvod sa mnogim prednostima za kožu i zdravlje. Umiruje kožu, smanjuje crvenilo, hidrira i pomaže u regulisanju sebuma. Takođe ima različite primene kao tonik, osvežavajući sprej, za negu vlasišta i kose, kao i za umirenje iritacija očiju.

Hidrolat KAMILICE

Hidrolat kamilice je proizvod dobijen tokom procesa destilacije kamilice za ekstrakciju eteričnog ulja. Takođe se naziva i cvetnom vodom kamilice. Ovaj prirodni proizvod ima razne koristi za kožu i zdravlje.

Hidrolat kamilice je blag i nežan proizvod koji se može koristiti za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu. Ima umirujuće i protivupalno dejstvo, te je odličan za umirenje kože koja je iritirana, upaljena ili osetljiva. Takođe pomaže u smanjenju crvenila i iritacije kože, poput akni, ekcema ili psorijaze.

Ovaj hidrolat takođe ima hidratantna svojstva. Može pomoći u održavanju hidrirane kože tako što će je osvežiti i revitalizovati. Ujedno, hidrolat kamilice može pomoći u regulisanju proizvodnje sebuma, prirodnog ulja kože, te je stoga koristan i za masnu kožu sklonoj aknama.

Hidrolat kamilice može se koristiti i kao blagi tonik za lice. Može pomoći u čišćenju kože i uklanjanju nečistoća, dok istovremeno umiruje i hidrira. Takođe je koristan kao osvežavajući sprej za lice tokom toplih letnjih dana ili kao deo svakodnevne rutine nege kože.

Benefiti hidrolata kamilice nisu samo ograničeni na kožu. Može se koristiti i za umirivanje iritacija i upala na vlasištu, kao i za negu kose. Takođe se može koristiti kao blagi dezodorans ili za umirivanje očiju umornih od dugog rada za računarom ili izlaganja jakom svetlu.

Važno je napomenuti da hidrolat kamilice treba koristiti u skladu sa uputstvima proizvođača i da se može javiti individualna reakcija na proizvod. Uvek je najbolje uraditi mali test na malom delu kože pre nego što ga široko primenite.

Ukratko, hidrolat kamilice je blagotvoran proizvod sa mnogim prednostima za kožu i zdravlje. Umiruje kožu, smanjuje crvenilo, hidrira i pomaže u regulisanju sebuma. Takođe ima različite primene kao tonik, osvežavajući sprej, za negu vlasišta i kose, kao i za umirenje iritacija očiju.