,

Hidrolat LAVANDE

1,190.00 din

Hidrolat lavande ima puno benefiti, koristi se kao tonik za lice, tečnost za ispiranje usta, aromaterapiju, osnovni sastojak mnogih krema i proizvoda za negu…

Hidrolat LAVANDE

Hidrolat lavande je proizvod dobijen destilacijom lavandinog cveta. Ovo je blagi i osvežavajući vodeni rastvor koji sadrži korisne supstance iz biljke lavande. Evo nekoliko benefiti hidrolata lavande:

  • Smiruje i opušta: Hidrolat lavande ima umirujuće dejstvo na telo i um. Može pomoći kod ublažavanja stresa, nervoze i nesanice. Takođe je koristan za opuštanje mišića i ublažavanje napetosti.

  • Hidrira kožu: Hidrolat lavande je odličan za hidrataciju kože. Može se koristiti kao tonik ili osvežavajući sprej za lice kako bi se održala hidrirana i blistava koža. Takođe može pomoći kod ublažavanja suvoće i iritacije kože.

  • Blagotvorno deluje na kožne probleme: Hidrolat lavande ima antibakterijska i protivupalna svojstva, što ga čini korisnim za tretiranje različitih kožnih problema. Može pomoći u smanjenju akni, iritacija, ožiljaka i upala.

  • Osvežava kosu: Hidrolat lavande može se koristiti kao blagi regenerator za kosu. Može pomoći u hidrataciji vlasišta, smanjenju peruti i davanju kosi sjaj i mekoću.

  • Umiruje osetljivu kožu: Ako imate osetljivu kožu, hidrolat lavande može biti od pomoći. Deluje umirujuće na kožu, smanjuje crvenilo i iritaciju, čineći je manje osetljivom na spoljašnje uticaje.

Važno je napomenuti da se hidrolat lavande koristi isključivo za spoljnu upotrebu. Pre upotrebe, uvek proverite da li ste alergični na lavandu ili neku od njenih komponenti.

Neto: 1000ml