,

BANANA – KREMA za masažu

690.00 din

Naša posebno formulirana krema pruža ne samo hidrataciju koži, već i oslobađa umirujući miris banane koji će vaše čula dodatno razveseliti.

BANANA – KREMA za masažu

Uživajte u opuštajućoj masaži uz našu luksuznu kremu s aromom sočne banane. Naša posebno formulirana krema pruža ne samo hidrataciju koži, već i oslobađa umirujući miris banane koji će vaše čula dodatno razveseliti. Prepustite se mirisima prirode i osetite kako se napetost topi pod prstima, ostavljajući kožu mekom, svilenkastom i neodoljivo mirisnom.

Kreme za masažu su namenjene upotrebi u profesionalnim salonima za negu lepote. Unapređena formulacija omogućava produženo proklizavanje i bolji efekt manuelne stimulacije. Ugodni i egzotični mirisi doneće neopisivo zadovoljstvo i oduševljenje klijenata. Nakon masaže, koža upija kremu i postaje meka i osvežena. Kreme ne ostavljaju mastan trag i ne maste odeću.

Sastav: Sorbitan Oleate, Hydrogenated Castor Oil, Beeswax, Aqua Destilata, Shea Butter, Cocoa Butter, Parafinum Liquidum, Vaseline, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Neto: 375 gr

Samo za spoljašnju upotrebu! Čuvati na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.