,

KOKOS – KREMA za masažu

690.00 din

Prepustite se uživanju u jedinstvenoj kombinaciji opuštajuće masaže i bogatog mirisa kokosa, pružajući vašem telu i duhu zasluženi odmor.

KOKOS – KREMA za masažu

Zaronite u oazu opuštanja s našom kremom za masažu s egzotičnom notom kokosa. Nežna tekstura ovog proizvoda ne samo da će nahraniti vašu kožu, već će i stvoriti senzualno iskustvo mirisa koje će vas odvesti daleko od svakodnevnog stresa. Prepustite se uživanju u jedinstvenoj kombinaciji opuštajuće masaže i bogatog mirisa kokosa, pružajući vašem telu i duhu zasluženi odmor.

Kreme za masažu su namenjene upotrebi u profesionalnim salonima za negu lepote. Unapređena formulacija omogućava produženo proklizavanje i bolji efekt manuelne stimulacije. Ugodni i egzotični mirisi doneće neopisivo zadovoljstvo i oduševljenje klijenata. Nakon masaže, koža upija kremu i postaje meka i osvežena. Kreme ne ostavljaju mastan trag i ne maste odeću.

Sastav: Sorbitan Oleate, Hydrogenated Castor Oil, Beeswax, Aqua Destilata, Shea Butter, Cocoa Butter, Parafinum Liquidum, Vaseline, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Neto: 375 gr

Samo za spoljašnju upotrebu! Čuvati na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.