Ulje za masažu mango

750.00 din

Ulje za masažu mango pravljeno sa posebnom pažnjom prirodnih ulja koja hrane i neguju kožu. Namenjeno je profesionalnim salonima za negu lepote i wellnes & spa centrima. Savremeno, prirodno i ekonomično bez veštačkih boja, aditiva i konzervanasa.

Ulje za masažu mango

Predstavljamo Vam ulja za masažu pravljena sa posebnom pažnjom prirodnih ulja koja hrane i neguju kožu. Namenjena su profesionalnim salonima za negu lepote i wellnes & spa centrima. Savremena, prirodna i ekonomična bez veštačkih boja, aditiva i konzervanasa.

Velika mogućnost izbora različitih tropskih, relaksirajućih i terapeutskih ulja za masažu. Zahvaljujući prirodnim sastojcima ulje za anticelulit masažu pomaže pri nestanku celulita, ulja za spotsku masažu pomažu kod tegoba nastalih usled povreda, a ulja za relaks masažu deluju opuštajuće. Svako ulje je namenjeno odredjenom tipu klijenta, zato pažljivo pročitajte opis.

Više različitih mirisa: Mango, Višnja, Narandža, Chocco vanila, Anticelulit, Sport.

Sastav ulja: palmino ulje, maslinovo, bademovo, suncokretovo, mineralno, ekstrat bršljana,eterična ulja.Pakovanje: 1 litar (1000ml)

UPOTREBA: Naneti željenu količinu ulja, nakon završenog tretmana sprati višak ulja ili pokupiti peškirom.