, ,

Glina za Ice Body Sculpting tretman

1,190.00 din

Glina za Ice Sculpting tretman je ručno pravljena mešavina od najčistije zelene i bele gline, sa dodatkom hidrolata i etarskih ulja. Glina se šalje spremna za upotrebu, nije potrebno ništa naknadno dodavati! Dan pre tretmana promućkajte sadržaj i stavite u zamrzivač. Izvadite 10 min pre tretmana.

Glina za Ice Body Sculpting tretman

Glinu za Ice Body Sculpting Treatment karakterišu moćni sastojci koji pružaju sveobuhvatnu negu koži i oblikuju telo.

Ovaj revolucionarni tretman kombinuje prirodne sastojke sa specijalnim alatom i načinom rada, a sve u cilju postizanja optimalnih rezultata u oblikovanju tela.

Benefiti Gline za Ice Body Sculpting Treatment:

  • Zatezanje kože: Glinu karakteriše svojstvo zatezanja kože, čineći je čvršćom i elastičnijom. Ovaj tretman doprinosi smanjenju vidljivosti opuštene kože, posebno na područjima kao što su stomak, bokovi i bedra.
  • Detoksikacija i čišćenje: Glineni sastojci deluju poput magnetne podloge za toksine, pomažući u detoksikaciji kože. Ova čišćenje svojstva mogu smanjiti nečistoće i potaknuti obnovu kože.
  • Minimiziranje pojave celulita: Tretman cilja na smanjenje pojave celulita, poboljšavajući strukturu kože i potičući cirkulaciju krvi.
  • Hidratacija i nega: Glineni tretman ne samo da oblikuje telo, već i pruža intenzivnu hidrataciju. Ovo doprinosi glatkoći kože, čineći je blistavom i revitalizovanom.
  • Ubrzanje gubitka centimetara: Zahvaljujući synergiji sastojaka, Glinu za Ice Body Sculpting Treatment može podržati proces gubitka centimetara na ključnim područjima tela.

Ovaj tretman predstavlja inovativan pristup oblikovanju tela, pružajući holistički pristup lepoti i dobrobiti kože. Kako bi se postigli najbolji rezultati, preporučuje se redovna upotreba i kombinacija s zdravim načinom života, uključujući uravnoteženu ishranu i fizičku aktivnost.

Upotreba u kućnim uslovima:

Glinu možete upotrebljavati i u kućnim uslovima i to je sjajan način da momentalno tonirate i zategnete svoju kožu. Kada dobijete proizvod, promućkajte ga i ostavite u zamrzivač narednih bar 12 sati. Kada ga želite upotrebiti, ostavite ga desetak minuta na sobnoj temperaturi pre upotrebe. Prvo, očistite kožu (preporuka je da uradite i piling zbog bolje apsorpcije proizvida). Zatim lagano masirajte telo zaleđenom glinom, kružnim pokretima, dok ne osetite blagi efekat hlađenja od leda. Potom, ostavite da ostatak gline odstoji na kao maska 10tak minuta. Možete se umotati i u strech foliju i ostaviti 30 min. Na kraju, isperite toplom vodom i nanesite kremu ili losion (preporuka je Aloja emulzija). Vaša koža će vam zahvaliti na ovoj osvežavajućoj rutini!

Sastav: zelena glina, bela glina, hidrolat, etarska ulja

Ručno pravljena mešavina od najčistije zelene i bele gline, sa dodatkom hidrolata i etarskih ulja!

Napomena: Glina se šalje spremna za upotrebu, nije potrebno ništa naknadno dodavati! Dan pre tretmana promućkajte sadržaj i stavite u zamrzivač. Izvadite 10 min pre tretmana.

Pakovanje je dovoljno je za celo telo. Ukoliko vam (naročito kod mršavijih osoba) ostane deo, možete je vratiti u zamrzivač i ponovo iskoristiti za sledeći tretman, ali isključivo za osobu kojoj je već rađen tretman.

Neto: 450 gr