,

Modelarka za refleksologiju 2.1.1.

1,290.00 din

Limfna drenaža lica i peglanje bora

Modelarka za refleksologiju 2.1.1.

Refleksologija je drevna terapeutska tehnika koja se oslanja na pritisak akupresurnih tačaka na stopalima, šakama, ušima… radi postizanja opšteg blagostanja. Kvalitetan drveni masažer, poput naše modelarke, može unaprediti ovu tehniku i doneti brojne prednosti.

Ključne dobrobiti refleksologije uključuju:

  • Relaksacija i Smanjenje Stresa: Akupresurne tačke na stopalima povezane su sa svim delovima tela, a masaža ovih tačaka pomaže opuštanju i smanjenju stresa.
  • Poboljšana Cirkulacija: Korišćenjem kvalitetnog alata, cirkulacija krvi se poboljšava, što može doprineti boljem zdravlju.
  • Olakšavanje Bolova: Refleksologija može pomoći u smanjenju bolova u telu, uključujući glavobolje, bolove u leđima i mišićima.

Naša mala drvena masažerka sa tri špica, dizajnirana je za precizno ubadanje akupresurnih tačaka. Korišćenjem ovog kvalitetnog alata možete poboljšati efikasnost refleksologije i uživati u koristima ove terapeutske tehnike kod kuće.

Isti element možete upotrebiti i za maderoterapiju lica.

Veličina: 14 cm* 7,5 cm

Dostava u roku od 3-4 dana ukoliko je model dostupan na stanju. 

Svi naši modeli su izrađeni od kuvane bukve i prelakirani su. Ovaj model je lakiran više puta i dodatno obrađen za profesionalnu upotrebu.

Cenovnik dostave za Srbiju pogledajte OVDE.