, ,

Set za samomasažu nogu

8,390.00 din

Promo paket za samomasažu 1  sadrži: Anticelulit masažer sa bodljama, Mini anticelulit masažer, Modelarku za limfnu drenažu.

Set za samomasažu nogu

Set za samomasažu nogu sadrži 4 elementa, za tretiranje celulita i opuštene kože, kao i za limfnu drenažu.

Način upotrebe:

  • Nanesite ulje za masažu i pripremite noge i kožu za drvene elemente. Obavezno iza kolena i na preponama stimulišite limfne čvorove.
  • Nakon toga krenite sa upotrebom pečurka masažera sa bodljama. Ovo je jedan od retkih modela sa kojim možete tretirati celo telo. Krenite sa masažom od listova nogu, i povlačite pokrete na gore, uradite isto sa butinama i gluteusom. Drugi tip pokreta su kružni pokreti sa smerom ka bešiki ponovo.
  • Nakon ovog elementa možete odmah primeniti gua sha štap, pravac kretanja je isti od listova nogu ka preponama. Listove nogu ne pritiskajte previše da ne bi ostale modrice, i takođe budite obazrivi sa tretiranjem unutrašnjeg dela butina. Ovo je najlakši model za samomasažu gluteusa, jako lako pristupate sa svih strana, i radite podizanje gluta.
  • Posle ovoga ide modelarka/daska za limfnu drenažu, pokreti od listova ka preponama (samo povlačite na gore). Dakle, ni sa jednim modelom ne vraćate pokret na dole ka stopalima!
  • Posle toga ide mali kanap sa rolerima, krenete od listova ka glutu i vučete kanap levo – desno. Isto važi i za gluteus.
  • Nakon ovog elementa ponovo ide modelarka.

*Svi modeli se mogu upotrebiti i na stomaku, s tim što je lakše da vam na primer neko drugi masira stomak sa kanapom.

*Takođe, vodite računa da vam koža uvek ima dovoljno ulja, kako je ne bi oštetitli i napravili modrice.

Dostava seta u roku od 3-4 dana ukoliko su modeli dostupni na stanju.

Svi naši modeli su izrađeni od kuvane bukve i prelakirani su.

Cenovnik dostave za Srbiju pogledajte OVDE.