,

BRŠLJAN gel za CELULIT

590.00 din

Bršljan je poznat po svojim diuretičkim svojstvima, pomažući smanjenju zadržavanja tečnosti u koži, što može doprineti smanjenju izgleda celulita.

BRŠLJAN gel za CELULIT

Bršljan gel je izuzetno koristan u borbi protiv celulita, pružajući niz benefita za kožu. Ova formulacija, obogaćena ekstraktom bršljana, donosi brojne prednosti. Bršljan je poznat po svojim diuretičkim svojstvima, pomažući smanjenju zadržavanja tečnosti u koži, što može doprineti smanjenju izgleda celulita.

Benefiti bršljana za borbu protiv celulita:

  • Poboljšava cirkulaciju: Bršljan podstiče mikrocirkulaciju, pomažući boljem dotoku krvi u problematična područja i smanjenju pojave celulita.
  • Detoksikacija kože: Ekstrakt bršljana doprinosi detoksikaciji kože, uklanjajući toksine koji mogu doprineti razvoju celulita.
  • Tonira kožu: Redovna upotreba bršljan gela može doprineti toniranju kože, čineći je čvršćom i smanjujući vidljivost neravnina uzrokovanih celulitom.
  • Hidratacija i omekšavanje kože: Gel obogaćen bršljanom takođe pruža hidrataciju koži, čineći je mekom i elastičnom.

Namenjen za salone lepote, ali se može koristiti i u kućnoj upotrebi. Masirati kružnim pokretima, a nakon masaže možete staviti i strech foliju za bolji efekat. Važno je napomenuti da ovaj gel mogu koristiti i osobe s proširenim venama i kapilarima, naročito jer bršljan može pomoći u poboljšanju cirkulacije, što je ključno za održavanje zdravlja krvnih sudova.

Sastav: tinktura bršljana, Carbopol940, Trietanol amin, Glicerin natrijum benzoat, Aqua purificata

Neto: 375 gr