,

MANGO – KREMA za masažu

690.00 din

Prepustite se senzualnom mirisu manga i dozvolite svojim čulima da se opuste dok se masaža pretvara u pravu oazu uživanja.

MANGO – KREMA za masažu

Osetite dodir tropskog raja sa našom kremom za masažu, obogaćenom egzotičnom aromom manga. Naša jedinstvena formula ne samo da pruža duboku hidrataciju vašoj koži, već i stvara opuštajući doživljaj koji će vas preneti na peščane plaže pod suncem. Prepustite se senzualnom mirisu manga i dozvolite svojim čulima da se opuste dok se masaža pretvara u pravu oazu uživanja.

Kreme za masažu su namenjene upotrebi u profesionalnim salonima za negu lepote. Unapređena formulacija omogućava produženo proklizavanje i bolji efekt manuelne stimulacije. Ugodni i egzotični mirisi doneće neopisivo zadovoljstvo i oduševljenje klijenata. Nakon masaže, koža upija kremu i postaje meka i osvežena. Kreme ne ostavljaju mastan trag i ne maste odeću.

Sastav: Sorbitan Oleate, Hydrogenated Castor Oil, Beeswax, Aqua Destilata, Shea Butter, Cocoa Butter, Parafinum Liquidum, Vaseline, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Neto: 375 gr

Samo za spoljašnju upotrebu! Čuvati na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.