,

ORANGE – KREMA za masažu

690.00 din

Ova krema je pažljivo formulisana da omekša kožu i doprinese opuštanju mišića tokom masaže, ostavljajući vas s osećajem blagostanja i osveženja.

ORANGE – KREMA za masažu

Krema za masažu s aromom pomorandže pruža savršen spoj opuštanja i osveženja. Njena lagana tekstura omogućava lako nanošenje, dok osvežavajući miris pomorandže pruža osećaj revitalizacije. Ova krema je pažljivo formulisana da omekša kožu i doprinese opuštanju mišića tokom masaže, ostavljajući vas s osećajem blagostanja i osveženja. Uživajte u trenucima relaksacije uz ovu jedinstvenu kremu za masažu.

Kreme za masažu su namenjene upotrebi u profesionalnim salonima za negu lepote. Unapređena formulacija omogućava produženo proklizavanje i bolji efekt manuelne stimulacije. Ugodni i egzotični mirisi doneće neopisivo zadovoljstvo i oduševljenje klijenata. Nakon masaže, koža upija kremu i postaje meka i osvežena. Kreme ne ostavljaju mastan trag i ne maste odeću.

Sastav: Sorbitan Oleate, Hydrogenated Castor Oil, Beeswax, Aqua Destilata, Shea Butter, Cocoa Butter, Parafinum Liquidum, Vaseline, Parfum, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Neto: 375 gr

Samo za spoljašnju upotrebu! Čuvati na temperaturi do 25°C, van domašaja dece.